De Tweemat

Inwoners van de gemeente Westerkwartier kunnen grof huishoudelijk afval (grof-, bouw-, sloop en groenafval) in vele soorten gescheiden aanbieden bij milieustraat 'De Tweemat'. Bedrijfsafval dient u ergens anders aan te bieden. U heeft een milieupas nodig. Deze vraagt u aan via uw gemeente. Per vracht grofvuil wordt € 15,- van uw opgewaardeerde milieupas afgeschreven. Inwoners van de voormalige gem Zuidhorn kunnen op gezette  tijden lokaal aanbieden, maar kunnen vanaf 1 januari ook een gemeentepas aanvragen en hun afval aanbieden op afvalbrengstation de Tweemat te Grootegast. Kijk voor meer informatie op de link van uw gemeente hieronder. Of download de handige afvalapp van uw gemeente.


Data / standplaats
Wat mag?

Wat mag er wel naar de Tweemat?

Grofvuil

Bijvoorbeeld

  • meubels en vloerbedekking
  • speelgoed
  • gereedschappen
  • fietsen
  • bouw- en sloopafval
NIEUWS

Begin maart hebben de wethouders van de Westerkwartiergemeenten Ellen Seldenthuis ontvangen op het gemeentehuis in Zuidhorn.
[ Lees meer ]

Waarom de Milieuzak?

Er zijn een aantal zeer eenvoudige redenen waarom u gebruik maakt van de Milieuzak en waarom iedereen dat zou moeten doen: Gemakkelijk in gebruik, Zeer milieuvriendelijk, Een besparing voor uw portemonnee en die van uw gemeente.

Download nu de handige afvalapp van uw gemeente!
Nieuwsarchief